Workshops voor kinderen en volwassenen

Kinderen
Tijdens schoolvakanties worden er workshops gegeven. De workshops zijn in principe voor cursisten die nog niet op les zitten zodat ook zij kunnen ervaren hoe het is om achter een machine te werken en wat je dan allemaal kunt maken. De workshops duren een dagdeel en er wordt een project gemaakt wat ook in de gestelde tijd volledig afgerond kan worden. Het aanbod aan workshops varieert steeds, denk hierbij aan het maken van:
Scrunchies, een i-padsteun, een tas, een kussen, vlaggenlijn etc.

Volwassenen
Incidenteel worden er ’s avonds en ’s morgens ook workshops gepland voor volwassenen. Een eigen naaimachine is voor het volgen van een workshop niet nodig omdat er voldoende lesmachines aanwezig zijn. Afhankelijk van het werkstuk wordt in 1 of 2 delen door iedere deelnemer hetzelfde werkstuk gemaakt zoals bijvoorbeeld een babybroekje.

Houd de social mediakanalen in de gaten voor het actuele aanbod van workshops

Een eenmalige workshop of enkele naailessen cadeau geven
Soms kan het lastig zijn om een leuk en origineel verjaardagscadeau te bedenken. Geef dan eens een workshop bij C for kids cadeau! Laat je dochter samen met haar jarige vriendinnetje een keer een workshop volgen of geef iemand een bon ter waarde van een workshop. Deze workshops worden indien mogelijk buiten de vakantieworkshops om gepland, meestal op een woensdagmiddag.

Ook is het mogelijk om een cadeaubon te geven ter waarde van een aantal lessen. De bon wordt uiteraard leuk ingepakt. Wil je een cadeaubon geven? Neem dan even contact op, dan regelen we dit snel.