Over C for Kids

Wie is het gezicht achter C for kids? Ik ben Corinda, getrouwd en moeder van 3 prachtige meiden. Mijn moeder zat vroeger heel veel achter de naaimachine om kleding voor haarzelf en voor mij te maken. Op een handnaaimachine maakte ik kleertjes voor mijn Barbies.

Toen ik zwanger was van de oudste twee, ben ik af en toe eens iets gaan maken en langzaamaan kreeg ik de smaak te pakken. Inmiddels zijn er al heel veel kledingstukken en accessoires onder mijn machines vandaan gerold. Begin 2019 vroeg iemand of ik in onze omgeving iemand wist die haar dochter van 8 jaar naailes kon geven. Tja, zo iemand was in de wijde omtrek niet te vinden… In overleg met mijn man heb ik toen besloten dat ik dat meisje les ging geven en zo was mijn eerste leerling een feit! Inmiddels telt C for kids ruim 25 leerlingen en staan er enkele op de wachtlijst in afwachting van een plek op de door hen gewenste dag zodat zij ook kunnen gaan starten!

Doordat hun dochters enthousiast thuiskomen na de lessen, zijn ook een aantal moeders enthousiast geworden en zo is de basiscursus voor volwassenen ontstaan. In een redelijk vrijblijvende setting van 3 lessen ervaren wat je allemaal met stof en een machine kunt maken is iets wat veel dames aanspreekt!

Door toename van het aantal cursisten en alle nieuwe plannen die bedacht werden, kreeg C for kids behoefte aan een eigen ruimte in plaats van het werken aan de keukentafel. Een eigen ruimte is er gekomen! Met ingang van 2021 is er een mooie lichte lesruimte, voorzien van alle gemakken en materialen.